11 Aralık 2009 Cuma

Galatasaray 2009-2010 Orjinal Beyaz(Away) Maç Forması

Üçüncü orjinal forma incelememiz gsstore'un "L02431 2009 AWAY" olarak satışa sunduğu Galatasaray'ın 09/10 sezonu beyaz formasının orjinal versiyonu olacak.



İlk fotoğrafımız formanın önden genel görünüşü.Beyaz formada Türk Telekom reklamı koyu kırmızı renkte ve aynı Galatasaray'ın mor formasında olduğu gibi flok baskıdır.

Bu fotoğrafta Türk Telekom reklamının flok baskı olduğunu daha net görebiliriz.



Formaya Adidas logosu kırmızı renklerde uygulanmıştır,Galatasaray armasının üzerindeki yıldızlar mor formada olduğu gibi bu formada da sarı renktedir.



Beyaz formanında beden etiketi tıpkı mor formadaki beden etiketinin normunda fakat bu sefer gri tonlu bir flok baskı kullanılmıştır.Yaka kısmında ki ter emici kısım diğer iki forma ile aynıdır,bu kısımda kırmızı zemin üzerine sarı harfler ile "Gerçekleri Tarih Yazar Tarihi de Galatasaray" cümleleri yer almaktadır.



Galatasaray'ın diğer 2 formasında olduğu gibi bandrol beyaz formada da sağ alt kısımdadır ve aynıdır.



"CLIMACOOL" yazısı tıpkı diğer Galatasaray formalarında olduğu gibi formanın sol alt kısmında bulunmaktadır.Beyaz formadaki "CLIMACOOL" yazısı tıpkı parçalı formada olduğu gibidir.Yani "CLIMA" kısmı siyah,"COOL" kısmı gri tonlarda yazılmıştır.



Diğer Galatasaray formalarınında etek kısmında bulunan,şerit halinde Galatasaray yazılı ve logolu bant beyaz formada da bulunmaktadır.



Beyaz forma arkadan tıpkı mor forma gibi sade bir görünüme sahip olup,parçalı formada bulunan Galata Sarayı efendileri logosu bu formada bulunmamaktadır.



Formanın arkasında bulunan Ülker reklamı,mor formada olduğu gibi flok baskıdır.Ayrıca beyaz formanın kollarında bulunan avea reklamıda flok baskıdır.



Diğer formalarında yakalarının arkasında bulunan Galatasaray(el yazısı) yazısı bu formadada mevcuttur.Ama ne parçalı formada olduğu gibi siyah renktedir, ne de mor formada oluduğu gibi beyaz renktedir.Beyaz formada Galatasaray(el yazısı) yazısı fotoğrafta görüldüğü gibi kırmızı renktedir.



Fotoğraflarda gördüğünüz gibi yakadaki beden etiketindede,formanın içindeki bilgi etiketindede üretim yeri Türkiye olarak yazılıdır.Galatasaray'ın Türkiye'de satılan 3 formasıda Adidas tarafından Türkiye'de üretilmektedir.


Lütfen Galatasaray formalarındaki ilk önceliğiniz gsstore'un kendi mağazası ve sitesi olsun;
www.gsstore.org

Fotoğraflar için=Selecan24 'e teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder