10 Aralık 2009 Perşembe

Galatasaray 2009-2010 Orjinal Majesty(Mor) Maç Forması

İkinci orjinal forma incelememiz gsstore'un "L02473 2009 MAJESTY" olarak satışa sunduğu Galatasaray'ın 09/10 sezonu meşhur mor formasının orjinal versiyonu olacak.


Formada ilk göze çarpan diğer formalardan farklı olarak parlak bir kumaş yapısına sahip olması ve kumaşın yaklaşık 5 cm'lik parçalar ile dikeyde çizgi motifiyle işlenmiş olması.Formanın önündeki Türk Telekom reklamı Galatasaray'ın parçalısının aksine flok(foklu) baskıdır.Yani başka bir deyişle forma numaralarının baskı tekniğiyle aynıdır.



Galatasaray'ın orjinal maç formalarındaki arma.Armanın etrafında herhangi bir dikiş asla bulunmaz.Aynı şekilde GS logosu ve yıldızlarda iplik dikiş değildir.Parçalı formadan farklı olarak armanın üzerindeki yıldızlar sarı renktedir.



Beden bölümü kısmı parçalı formadan farklı olarak,adidas amblemi ve 8 ülkeye göre beden ölçülerini yansıtan beyaz flok baskıdır.Yaka kısmında ki ter emici kısım parçalı forma ile aynıdır,bu kısımda kırmızı zemin üzerine sarı harfler ile "Gerçekleri Tarih Yazar Tarihi de Galatasaray" cümleleri yer almaktadır.



İlk fotoğraftada gördüğünüz üzere bandrol bütün galatasaray formalarında olduğu gibi formanın sağ alt kısmında yer almaktadır.Bandrol elips şeklinde ve fotoğrafta görülen yapıdadır.Geçen senelerde bandrol yapısı bu seneki büyük bandrolün içinde yer almakta ve yine üzerinde bir seri numarası bulunmaktadır.



"CLIMACOOL" yazısı tıpkı parçalı formada olduğu gibi formanın sol altında bulunmaktadır.Ama aralarında tek fark yazının "CLIMA" kısmı beyaz,"COOL" kısmı gri tonlarda yazılmıştır.



Parçalı formanında etek kısmında bulunan,şerit halinde Galatasaray yazılı ve logolu bant mor formada da bulunmaktadır.



Forma arkadan sade bir görünüme sahip olup,parçalı formada bulunan Galata Sarayı efendileri logosu bu formada bulunmamaktadır.



Formanın arkasında bulunan Ülker reklamı,parçalı formadan farklı olarak bu formada flok baskıdır(yani çok uğraşılırsa çıkarılma ihtimali vardır;).Ayrıca parçalı formanında yakasının arkasında bulunan Galatasaray(el yazısı) yazısı bu formadada mevcuttur. Fakat bu formada yazı siyah renkte değil beyaz renktedir.



Formanın kollarında bulunan avea reklamı,yine parçalı formadan farklı olarak bu formada flok baskıdır.


Lütfen Galatasaray formalarındaki ilk önceliğiniz gsstore'un kendi mağazası ve sitesi olsun;
www.gsstore.org

Fotoğraflar için=Selecan24 'e teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder