8 Aralık 2009 Salı

Taklit lafı bile fazla gelen bariz Çakma Formalar

Oyuncunun oğlu Osman Nejat’a çakma BJK forması giydirmesi Beşiktaş’ın Resmi Alışveriş Merkezi Kartal Yuvası’nın tepkisine neden oldu.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Beşiktaşlılar’ı kızdırdı. Oyuncunun oğlu Osman Nejat ’a çakma BJK forması giydirmesi Beşiktaş’ın Resmi Alışveriş Merkezi Kartal Yuvası’nın tepkisine neden oldu. Kartal Yuvası’nın bir yetkilisi Yeşilçay’ın korsan konusunda hassasiyet gösterdiğini belirterek “Korsana tepki gösteren sanatçıların çocuklarına sahte forma giydirmesini kınıyoruz. Hatasını tekrarlamaması için Nurgül Yeşilçay’a kulübümüzün lisanslı formasını göndereceğiz” dedi.

İşte 30 Haziran 2009 tarihli bir haber ve ünlü bir oyuncu fanatik oğluna ne yazıkki pazardan aldığı lisanssız bir formayı giydiriyor.Şimdi biraz bu bariz çakma dediğimiz formaları inceleyelim.



















































Yukarıda gördüğümüz formalar ne yazıkki en ucuz taklitler.Çarşıda,pazarda,tezgahta,ara sokakta her yerde bulmak mümkün.Özellikle çocuk bedenleri üretiliyor.Çünkü üretenlerde normal bir taraftara bu ürünleri satamayacağını biliyor.Yukarıdaki haberde okuduğumuz üzere ne yazikki anne babalar bu ürünleri tercih edebiliyor.Çünkü taraftar bir çocuk için sadece tuttuğu takımın renkleri önemlidir.Ben onun için şöyle düşünüyorum,bir çocuğa gerçekten lisanslı forma gereksiz gelebilir,onun yerine store ürünlerinden uygun fiyatlı bir tekstil ürünü çocuğunuzun forması olabilir.Hem lisanslı ürün açısından,hem kulübe yardım açısından,hem de çocuğunuzun sağlığı açısından böyle ürünleri tercih edebilirsiniz.Sağlık demişken bu formaların gerçekten üretim koşulları çok kötü ortamlar,kullanılan kumaşlar çok kalitesiz sentetikler,kullanılan boyaların çoğu ciddi kimyasallar içeriyor.Lütfen dikkat edelim.Bazen olaya farklı açılardan bakmak her zaman iyidir;)...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder